Política

Es convoca a Ondara una manifestació de protesta

Compromís demana als regidors del PP i el PSOE de la comarca que es revelen contra les polítiques dutes a terme per governs del seu color els darrers anys i que han marginat sistemàticament la Marina

Compromís Marina Alta acusa el PP i PSOE d'haver destruït la confiança dels ciutadans en el sistema polític i convoca a la ciutadania a la manifestació de dissabte vinent a Ondara

En aquest sentit, Compromís demana que els veïns de la Marina Alta se sumen a la manifestació de dissabte que convoca Intersindical-Marina Alta i CCOO-Les Marines, davant les agressions que està sofrint la classe treballadora a aquesta demarcació pel que fa a educació, sanitat, ocupació, desnonaments, dependència i transport públic, a més de la situació de minva del sistema democràtic generalitzat que estan afectant a les institucions de l'estat espanyol, autonòmic i local.

Les entitats que convoquen consideren que cal una resposta del conjunt de la ciutadania de la Marina Alta contra totes aquestes polítiques de retallades i d'austeritat i la corrupció.

A més, també es vol fer patent que existeixen altres alternatives a aquestes polítiques però que, els governs espanyol i valencià, no volen portar endavant ja que estan més interessades en donar suport a la banca, els especuladors i els grans grups empresarials.

Compromís afirma que “ha arribat el moment de revelar-se contra els dos grans partits que sota un llençol de confrontació pública es dediquen des de fa 30 anys a intercanviar-se el poder i a posar-se sempre d'acord en aplicar polítiques que consoliden un sistema injust que viu d'esquenes a la ciutadania.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.