Successos

Més d’un miler de consultes al punt lila d’Olot

S’ha activat durant les nits de les Fetes del Tura per primera vegada

El punt lila muntat durant les Festes del Tura pel Consorci d’Acció Social i l’Ajuntament d’Olot ha atès més d’un miler i mig de consultes informatives. Es tracta de consultes sobre què cal fer en cas de ser víctima d’una agressió masclista o contra el col·lectiu LGTBI i també sobre els serveis que s’ofereixen al respecte i les associacions que en aquest àmbit hi ha a la comarca de la Garrotxa.

És la primera vegada que hi ha un punt lila a les Festes del Tura d’Olot. El servei, que oferia tant l’atenció sanitària inicial com l’acompanyament psicològic, s’oferia en una vela al Firal Petit, davant del local d’entitats Firal 6, que servia d’espai de suport. Estava obert de les 12 de la nit a les 6 de la matinada. De la seva gestió se n’encarregava una empresa especialitzada, Medusa, Transformació Social.

Vinculada al punt lila i prèviament, es va organitzar una xerrada en què uns tècnics van explicar què són aquestes agressions i com actuar quan s’esdevenen. L’acte era obert a tothom, però especialment a professionals que intervenen en casos d’agressió i a les entitats que gestionen les barraques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia