Successos

Un austríac assassina la seva exparella i quatre persones més a Kitzbühel

Segons la policia de l’Estat del Tirol, el jove hauria comès el crim per “gelosia”

L’agressor ha disparat amb una pistola contra la noia, i també ha matat els pares, el germà i el nou company d’ella

Un home de 25 anys ha presumptament assassinat aquest diumenge, a la ciutat austríaca de Kitzbühel, a la seva exparella, de 19 anys, als pares i al germà (25) d’ella, així com al seu nou company, de 24 anys, aparentment per “gelosia”, segons ha informat la Policia.

El presumpte assassí s’ha presentat en una comissaria de la ciutat alpina cap a les sis del matí hora local i ha confessat el crim, segons ha indicat Walter Pupp, cap de l’Oficina de la Policia Criminal de l’Estat federat del Tirol.

“L’home de 25 anys ha posat una pistola i un ganivet al taulell i ha dit que acabava de matar cinc persones”, ha explicat Pupp en una roda de premsa televisada en directe des de Kitzbühel, una ciutat tirolesa coneguda com a balneari d’esquí i per ser cada any una de les principals seus de la Copa del Món d’esquí alpí.

La policia ha trobat els cossos sense vida de les cinc víctimes a l’habitatge de l’exparella del jove, on aquest, segons hauria relatat en l’interrogatori de les autoritats, s’ha presentat de matinada, aparentment amb la intenció de parlar amb ella, però el seu pare no ho l’ha deixat entrar.

L’home ha tornat a casa seva per buscar una pistola del seu germà i ha tornat amb l’arma a l’habitatge, on ha comès el crim múltiple. L’individu ha matat primer el pare de la noia quan aquest li ha obert la porta. Tant aquesta com la resta de les víctimes han estat assassinades per trets.

El presumpte homicida, “conegut per ser una persona tranquil·la”, que no tenia antecedents criminals i del qual “no es podia esperar” un acte violent, “admet la seva culpa i es mostra penedit”, ha indicat Pupp.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia