Punt divers

La gent gran del Pallars considera històrica la nevada d'aquest dimecres

ALT PIRINEU I ARAN

La gent gran de la comarca del Pallars Sobrià ha considerta històrica la nevada de dimecres passat. Joaquim Feu, veí d'Altron de 89 anys, diu no haver vist mai una nevada tant intensa en tant poc temps. En aquesta localitat pallaresa, a uns 950 metres d'altura, hi va deixar gruixos de 80 centímetres. Tantes nevades seguides com aquest any tampoc diuen que és habitual. Aquest dijous fa sol però el vent bufa fort. Les carreteres ja estan pràcticament totes netes i les complicacions de la neu ara són als carrers dels pobles. La nevada ha deixat imatges de postal però també complicacions com ara no poder sortir de casa per la neu acumulada a la porta o no poder treure el cotxe del garatge.

Joaquim Feu explica que mentre nevava ha passat por a què algun llossat de quadres o cases es pogués enfonsar pel pes de la neu.

Durant la nit han baixat molt les temperatures i al matí molta gent s'ha trobat que no ha pogut obrir les portes dels cotxes i ha hagut de recórrer a aigua calenta o qualsevol altre invent.

Pel que fa a les carreteres del Pirineu de Lleida el Port de la Bonaigua segueix tancat, és obligatori l'ús de cadenes per circular per la C-13 entre Sort i Esterri d'Àneu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.