S'entrega un altre sospitós dels robatoris a ajuntaments que ja havia estat detingut per un assalt violent

Els Mossos han detingut un jove de 28 anys, Rachid Jbari, que podria estar implicat en l'onada de robatoris a ajuntaments del Baix Empordà. De moment, se l'acusa d'una temptativa que va haver-hi aquest mes al consistori de Foixà, però no es descarta que se li puguin imputar més casos. Fins ara, ja hi ha quatre sospitosos que han estat detinguts. Rachid Jbari, que viu a la Bisbal d'Empordà, havia estat identificat pels Mossos d'Esquadra com un dels suposats lladres d'aquesta banda i des de feia setmanes l'estaven buscant fins que dimarts es va presentar a la comissaria voluntàriament i va ser detingut.

Rachid Jbari és un vell conegut de la policia; l'any 2007 ja va ser detingut, juntament amb Nicolàs Duran, per un assalt violent que va haver-hi en una casa de la Bisbal d'Empordà. Els lladres, que anaven encaputxats, van entrar al pis i van agredir un home gran mentre li preguntaven si era l'exalcalde de la ciutat, Ramon Romaguera –sembla que es van equivocar de casa–. Al final, es van endur 50 euros. Els dos acusats, que van quedar en llibertat, es van declarar innocents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.