Successos

Cop islamista a Barcelona

Vilafranca decreta 3 dies de dol per l’assassinat de Pau Pérez

L’Ajuntament habilitarà un llibre de condolences i suspèn els actes institucionals per la mort del jove a qui el terrorista de la Rambla va robar el cotxe

.L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha decretat tres dies de dol després que els Mossos d’Esquadra hagin considerat el vilafranquí Pau Pérez com la quinzena víctima mortal dels atemptats de Barcelona i Cambrils.

El jove hauria mort a mans del terrorista fugit que va protagonitzat l’atropellament massiu a la Rambla després que aquest l’apunyalés i li robés el cotxe a la zona universitària.

L’Ajuntament vilafranquí ha lamentat profundament aquesta ’’mort tant tràgica i injustificable’’ i ha expressat el seu condol a família i amics així com s’ha posat a la seva disposició. Així mateix, s’habilitarà un llibre de condolences perquè tots els ciutadans de la ciutat i comarca puguin expressar el condol a la família i s’han suspès tots els actes amb presència institucional.

El llibre estarà a disposició al Saló de Plens, a partir de demà dimarts a les deu del matí fins al dijous.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia