La fuga de «Fumanchú»

Els Mossos detenen un sospitós habitual després d'una persecució de pel·lícula i li imputen set delictes

Divendres al matí, una veïna de Sant Miquel de Fluvià va veure l'ombra d'un home que manipulava la porta d'entrada a la cuina de casa seva i com, en ser descobert, l'home, va fugir en un BMW. Va avisar els Mossos i així va començar l'espectacular persecució de Fumanchú. La patrulla que va veure primer el BMW sospitós i que va reconèixer Fumanchú com el conductor li va donar l'alto. Però ell va fer una maniobra evasiva i va accelerar i va fugir cap a Vilamacolum i Sant Tomàs de Fluvià. Els Mossos, que van veure que no ho tindrien fàcil, van demanar reforços i altres patrulles es van afegir a la persecució. El fugitiu va ficar-se per pistes no asfaltades i va continuar esquivant els Mossos fins que, quan ja feia tres quarts d'hora de la persecució, el BMW de Fumanchu va tenir un problema mecànic i providencialment el cotxe se li va calar. Els Mossos no van desaprofitar l'oportunitat i el va detenir. En aquell moment li van imputar l'intent de robatori a la casa de la dona que el va descobrir, el furt de deu bosses comès aquell mateix dia en un cotxe que era a dins d'un magatzem de Vilamacolum, desobediència, conducció temerària i conducció sense permís de conduir. Després, van imputar-li dos robatoris més a dues cases de la Pera.

Robatoris a la Pera

Un cop Juan José Salazar Santiago va ser detingut, els Mossos li van atribuir dos robatoris perpetrats en habitatges de la Pera el 22 d'abril passat, on també havia estat vist rondant el BMW que Fumanchú condueix sense tenir carnet. Les dues cases on va robar estan molt pròximes l'una de l'altra. En una no li va caldre forçar res perquè el seu propietari havia marxat a comprar i havia deixat la porta oberta. El lladre va pujar al pis superior de la casa i es va endur joies, rellotges i diners en efectiu. Per entrar a l'altra casa, el lladre va esbotzar una finestra fent palanca i, un cop a dins, també es va endur diners, una cartera i algun objecte de valor que li va interessar. Fumanchú ja torna estar al carrer perquè el jutge l'ha deixat en llibertat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.