Successos

Un veí de Girona mor en caure del capó d'un cotxe en marxa, a la zona de Mas Gri

La policia local va detenir el conductor del vehicle, que formava part d'un grup que feia una juguesca en un aparcament

La policia local va rebre l'avís pels volts de les 9 del vespre de divendres que hi havia hagut un accident a la zona, i va alertar els serveis mèdics. Quan els agents van arribar al lloc dels fets es van trobar un home estès a terra amb un fort traumatisme al cap. La víctima va ser traslladada en estat greu a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va morir posteriorment. Després que va explicar la successió dels fets, el conductor del vehicle va quedar detingut pels agents per un delicte de conducció temerària amb resultat d'homicidi.

L'accident es va produir mentre els joves feien una juguesca perillosa a l'aparcament de la zona dels centres comercials. Segons va informar la policia local, la víctima i el conductor del vehicle formaven part d'un grup de nou persones, pertanyents a un centre de rehabilitació de toxicòmans, que van anar a la zona a comprar entrepans per sopar, concretament a l'establiment McDonald's.

Posteriorment, mentre una part del grup comprava el menjar, la resta va pujar a un Ford Escort, un dels vehicles amb què havien arribat al lloc. Tot seguit van iniciar un recorregut per la zona, amb la particularitat que un d'ells va asseure's a la part dreta davantera externa del cotxe. Mentre feien la juguesca per l'aparcament, el conductor va fer un gir a l'esquerra, just al revolt de darrere del centre comercial Decathlon, moment en què la víctima, que era sobre el capó del vehicle, va caure impulsat per la inèrcia del gir i es va colpejar el cap contra l'asfalt. La víctima va morir posteriorment a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Quatre morts a l'eix transversal

D'altra banda, divendres a la nit es va produir un accident de trànsit a l'eix transversal –la C-25, a l'altura d'Artés (Bages)– en què van morir quatre persones, entre les quals, un nen de 12 anys. En el sinistre van col·lidir frontalment dos tràilers, amb implicació de dos turismes. L'accident va tenir lloc en una recta de l'eix on ja hi ha hagut més accidents, la majoria provocats per avançaments. Les víctimes de l'accident són una veïna de Torelló, dos veïns de Saragossa i un conductor de nacionalitat portuguesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia