Successos

Un menor, entre els morts de l'eix

Les víctimes de l'accident en què van morir quatre persones divendres al vespre a l'eix transversal, a Artés (Bages), són una veïna de Torelló de 32 anys de nacionalitat xinesa, un camioner portuguès de 30 anys i un pare de 48 anys i el seu fill, de 12, que eren veïns de Saragossa. Segons les primeres investigacions, l'accident es va produir quan un turisme, conduït per la veïna de Torelló, circulava en direcció a Lleida i, per causes que es desconeixen, va envair el sentit contrari. El cotxe va xocar contra un camió que venia de cara i que va sortir de la carretera. De retruc, el camió va perdre el control i va envair el carril contrari, per on circulava un camió, i els dos tràilers van xocar frontalment. En l'accident, hi van participar set dotacions dels bombers, que van treballar per treure les víctimes de la ferralla i per netejar la via, en què va caure part de la càrrega que transportaven els camions. La C-25 va quedar tallada al trànsit, que es desviava a l'interior d'Artés, fins a les 5 de la matinada.

Aquest és el pitjor accident que hi ha hagut aquest any, juntament amb el de Sant Pere de Riudebitlles, en què també van morir quatre persones, un matrimoni d'Igualada i els seus dos fills, d'un i tres anys.

Un punt negre de l'eix

L'accident de divendres a l'eix transversal va tenir lloc en una recta on sovint es produeixen avançaments arriscats. No cal anar gaire enrere per trobar un altre accident mortal en aquest tram de la C-25: el 20 de gener d'enguany dos cotxes van col·lidir frontalment i, a causa d'això, van morir dues dones, veïnes de Manresa i Manlleu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia