Successos

L'agència de tresc de Lourdes Morro la dóna per morta, mentre Afers Estrangers espera identificar el cos

Continua la recerca de deu persones més de l'Estat espanyol que també han desaparegut en les inundacions a l'Índia

L'agència de tresc de la professora mallorquina desapareguda per les inundacions a l'Índia, Lourdes Morro, ha confirmat la seva mort, segons han informat fonts de la policia índia a l'ACN. El Ministeri d'Afers Estrangers i Cooperació espanyol, però, no confirma la notícia i s'està a l'expectativa que el pare de Morro identifiqui el cos. Les autoritats índies s'han posat en contacte amb l'ambaixada espanyola a l'Índia per informar-los que han localitzat un cos que podria ser el de la mallorquina. El pare de Lourdes Morro s'ha desplaçat fins a la zona per dur a terme la identificació del cos, segons ha confirmat el Ministeri d'Afers Estrangers.

D'altra banda, continua la recerca de deu persones espanyoles més desaparegudes en les inundacions i de les quals encara no es té cap notícia.

La trentena de persones espanyoles que es trobaven a les zones més afectades per les inundacions i que faltaven per evacuar ja estan sent traslladades a la ciutat índia de Leh, la capital de la regió de Ladakh. En total es van comptabilitzar entre 160 i 180 espanyols atrapats a l'Índia que ja han estat evacuats si no han decidit quedar-se voluntàriament a la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.