Successos

Localitzen un cos a Leh, que podria ser el de la professora mallorquina

Va ser localitzat dilluns per una expedició francesa

Avui els forenses identificaran el cadàver

Una expedició francesa que participa en el rescat dels desapareguts per les tempestes a l'Índia van localitzar dilluns un cadàver. S'especula que podria ser el de la mallorquina Lourdes Morro. Està previst que sigui identificat avui dimecres, segons han confirmat a l'ACN fonts de l'ambaixada francesa a l'Índia. Les mateixes fonts han explicat que el cadàver ha estat traslladat en helicòpter a Leh, on serà sotmès a una identificació forense per un equip francès. Aquest dilluns, l'ambaixada francesa es va posar en contacte amb el cònsol espanyol, Ion de la Riva, per informar-lo que una expedició havia trobat un cos que podria ser el de Morro. La mallorquina va desaparèixer el 6 d'agost al Caixmir a causa de les inundacions que ha sofert el país.

L'ambaixada espanyola al país i la família de Morro havien organitzat una expedició de recerca per buscar-la per terra, però les tasques de rescat, que van començar aquest dilluns, no van obtenir cap resultat. Morro va ser arrossegada per una riuada mentre feia muntanyisme amb la seva parella, Rafael Roca.

Les inundacions que han sofert l'Índia i el Pakistan a principi d'aquest mes d'agost han estat les pitjors dels últims 80 anys a la zona. Només al Pakistan, les grans riuades han mort més de 1.600 persones i han forçat uns dos milions de ciutadans a marxar de casa seva. En total, uns 17 milions de persones s'han vist afectades i les pluges monsòniques han deixat un territori equivalent a la mida d'Itàlia sota l'aigua.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.