Punt divers

Quatre agents de la Guàrdia Urbana de Lleida, ferits en una detenció

Cap dels agents agredits va requerir ser ingressat en un centre sanitari

Quatre agents de la Guàrdia Urbana de Lleida van quedar ferits ahir a la nit en el transcurs de la detenció de dos homes al centre històric de la ciutat, segons que ha informat la policia local de Lleida.

Els fets van succeir entorn de les 21.00 hores a la plaça dels Gramàtics quan la policia municipal va localitzar un grup de persones jugant a cartes sobre el capó d'un cotxe i realitzant apostes en metàl·lic.

Quan aquestes persones van advertir la presència de dues patrulles de la policia municipal, van intentar fugir corrent, però una d'elles va empènyer un dels agents, encara que finalment va ser detingut pels tres agents més que hi havia al lloc dels fets.

Malgrat això, i segons el comunicat de la policia local, la persona es va negar a identificar-se i va empènyer un altre dels agents, davant la qual cosa els policies van reduir el subjecte "amb la força necessària" per detenir-lo.

Al mateix temps, un grup de persones suposadament pròximes al detingut va sortir d'un bar pròxim i va agredir un dels agents.

Els fets van acabar amb la detenció de dues persones, A.N., de 28 anys, i J.E., de 33, que van ser els presumptes autors de les agressions als agents.

Cap dels agents agredits va requerir ser ingressat en un centre sanitari.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.