Societat

Ferit un veí de Reus en disparar-se "accidentalment" l'arma d'un agent de la Guàrdia Urbana

Un veí de Reus de 44 anys ha resultat ferit de bala en una cama aquesta matinada en disparar-se "accidentalment" l'arma d'un agent de la Guàrdia Urbana que anava a detenir-lo, segons han informat fonts municipals.

Els fets s'han iniciat al voltant de les 1.40 hores d'aquesta matinada al passeig Mata, quan dos agents han respost a l'avís d'un operari de la neteja que els comunicava que un grup d'unes 40 persones estava ocasionant enrenous i desperfectes en el mobiliari urbà.

Quan la patrulla ha intentat dissoldre als concentrats, aquests han respost "primer amb insults i, posteriorment, amb agressions que han causat múltiples contusions als agents". Durant la baralla, els concentrats "han robat una emissora de ràdio de la Guàrdia Urbana i han intentat robar sense èxit el vehicle d'atestats que portaven els agents, abans de dissoldre's", segons han informat.

Finalment, s'ha localitzat a un grup de quatre persones a la plaça de la Llibertat, tres de les quals, dos veïns de Reus, de 18 i 44 anys, i una veïna de la Riera de Gaià, de 38 anys, han estat arrestades com a possibles autores dels delictes d'atemptat i resistència als agents de l'autoritat i de robatori amb violència.

Pel que sembla, arran del forcejament per a posar les manilles a l'home de més edat, un dels agents ha perdut la pistola. Quan el guàrdia anava a col·locar de nou a la funda, aquesta "s'ha disparat accidentalment", cosa que "ha quedat clara amb la investigació feta per la pròpia Guàrdia Urbana i corroborada per la Policia Nacional".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva