Successos

Tres menors d’un casal de Salt, intoxicats

Van anar a la mateixa piscina en què fa quinze dies hi va haver un cas similar i ara s’estudia què pot haver passat

Tres menors d’un casal de Salt van resultar intoxicats i van haver d’anar a urgències perquè tenien vòmits i eren incapaços de poder ingerir líquids. Els tres infants van començar a tenir símptomes divendres al migdia, mentre eren al casal que organitza la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) al municipi. Al matí s’havien banyat a la piscina infantil de Salt, però van haver de sortir-ne davant la sospita que el clor estigués descompensat. Fonts municipals asseguren que els paràmetres es comproven periòdicament i que els d’aquell matí eren correctes i que ningú més hauria presentat cap símptoma similar. Per això també s’investiga si els nens van ingerir algun aliment que els fes reacció. Avui, l’Ajuntament de Salt mantindrà una reunió per esclarir els fets.

Ara fa quinze dies, onze alumnes de primària de l’escola El Pla van haver de ser atesos al CAP de Salt per una intoxicació mentre es banyaven a la piscina infantil del complex municipal. Els paràmetres de PH i clor estaven descompensats i de seguida se’ls van posar els ulls vermells i van tenir tos i vòmits. Uns símptomes, però, que contrastarien amb els d’aquest segon cas.

Divendres, els menors no tenien els ulls vermells i els signes no van aparèixer fins al voltant de quatre hores més tard d’haver estat dins l’aigua. Sí que és cert, però, que els nens van haver de sortir de la piscina infantil davant la sospita que s’hagués produït una altra descompensació del clor.

Els nens intoxicats presentaven dolor abdominal, vòmits i tenien dificultats per ingerir líquids. Se’ls va haver de portar a urgències, tant del CAP com de l’hospital de Santa Caterina de Salt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia