Successos

Mor un home en un xoc frontal amb un vehicle que anava contra direcció per l’AP-7 a la Jonquera

El sinistre es va produir cap a les onze de la nit de dissabte i els Mossos van detenir el conductor que anava en sentit contrari, acusat d’homicidi i conducció temerària

Un home de 61 anys va morir dissabte a la nit com a conseqüència d’un xoc frontal amb un vehicle que anava contra direcció per l’AP-7 a l’altura de la Jonquera (Alt Empordà). Segons ha informat el Servei Català del Trànsit a través de l’ACN, el sinistre es va produir cap a les onze de la nit d’ahir dissabte. L’home mort és el conductor que es va trobar el vehicle que anava en sentit contrari, mentre que el conductor d’aquest últim va patir ferides lleus, segons el SEM, i va ser detingut pels Mossos d’Esquadra com a presumpte autor dels delictes d’homicidi imprudent i conducció temerària. El turisme circulava en sentit contrari per l’autopista des del Voló. Amb aquesta, ja són 66 les víctimes mortals en accident de trànsit a les carreteres catalanes aquest 2023.

Arran del sinistre, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van treballar en l’excarceració, i tres unitats del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). L’autopista va quedar tallada en sentit França fins gairebé les dues de la matinada, però es van fer desviaments per la sortida número 2. A tres quarts de quatre de la matinada, la circulació va quedar totalment normalitzada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia