Successos

Detingut un home per robar 1.500 euros en una màquina d’autorentatge a Castell d’Aro

L’autor dels fets utilitzava un ’modus operandi’ consistent en forçar la caixa de recaptació cinc vegades amb un tornavís durant les matinades

Els Mossos d’Esquadra han arrestat un home de 45 anys, amb antecedents, per la presumpta comissió de cinc robatoris amb força en una màquina d’autorentatge de cotxes a Castell d’Aro i endur-se un total de 1.500 euros. Els robatoris es van produir sempre de matinada entre el 28 de maig i el 29 de juliol, durant el període compres entre la una i les quatre de la matinada, segons informa l’ACN. L’autor emprava un ’modus operandi’ constant en totes les ocasions: forçava la caixa de recaptació de monedes amb l’ús d’un tornavís. Gràcies a les investigacions realitzades per la unitat d’investigació, s’ha pogut identificar i detenir al presumpte autor dels fets aquest dijous. Posteriorment, l’arrestat ha estat posat a disposició del jutjat de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols avui divendres per a l’aclariment dels fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia