Successos

Un home que amenaçava amb atemptar contra Biden és abatut per l’FBI

El sospitós havia dit a les xarxes socials que estava netejant el seu rifle per a la visita del president a Utah

L’agència federal ha obert una investigació sobre el tirotegi

Agents de l’Oficina Federal d’Investigació (FBI) dels Estats Units han abatut aquest dimecres un home que havia amenaçat amb atemptar contra el president del país, Joe Biden.

El sospitós ha estat abatut a Salt Lake City, a l’Estat d’Utah, durant una batuda a primera hora del matí relacionada amb una investigació sobre les amenaces contra Biden.

L’operatiu tenia com a objectiu detenir l’home, a qui l’FBI investigava des del mes d’abril. Segons fonts de l’agència citades per la cadena ABC, el sospitós havia manifestat en diversos missatges a Internet la seva intenció de passar a l’acció i les amenaces semblaven “creïbles”. Amb relació a la visita de Biden aquest dimecres a Utah, Robertson hauria escrit a les xarxes socials tres dies abans que estava “netejant el seu rifle M24”.

Segons el mateix mitjà, l’home abatut és Craig Robertson, que s’enfrontava a càrrecs per amenaces interestatals, amenaces contra el president i obstrucció a la justícia federal, entre altres.

L’FBI ha anunciat una investigació interna del tiroteig que ha provocat la mort del sospitós. “L’FBI es pren seriosament tots els incidents armats que impliquen els nostres agents o grups especials”, assegura en un comunicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia