Successos

Mor un home a Arbúcies després de rebre el tret d’un caçador

El caçador intentava abatre un senglar

Els fets han passat als volts de les nou del matí a la zona de Can Riera de la Pineda

Un home ha mort aquest diumenge al matí a la zona de Can Riera de la Pineda a Arbúcies, després de rebre un tret quan es trobava a la muntanya. Els fets, informa l’ACN, han passat als volts de les nou, quan un caçador ha disparat contra un senglar que hauria fugit i la bala ha impactat accidentalment sobre l’home. “Els caçadors estaven perfectament posats i la senyalització era total”, explica l’alcalde Pere Garriga, que lamenta els fets i afegeix que la víctima “no duia cap element reflectant i no havia de ser a la zona”. L’home que ha mort vivia en una casa de pagès de la zona anomenada Can Pascol, que no es troba lluny del punt de l’accident.

L’home, segons explica Garriga, es trobava en un rec que queda enfonsat a pocs metres de la carretera. Aquest rierol està ubicat entre la posició per on ha passat el senglar i la zona on s’havien col·locat els caçadors. En veure passar un exemplar, un caçador ha disparat des d’uns 50 metres de distància cap a la posició del senglar i la persona es trobava en el rec entremig ha rebut l’impacte del projectil.

Segons ha explicat el batlle, la gran presència de vegetació que hi ha a la zona dificulta veure què hi ha darrere i ha impedit a la colla de caçadors detectar la presència d’aquest individu.

Els caçadors van sol·licitar permís per fer la batuda divendres i l’havien obtingut per caçar a la zona tot el cap de setmana. En el moment de l’accident, “estaven ubicats on toca i dins d’una zona perfectament senyalitzada”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia