Successos

Mor la passatgera d’un turisme en una col·lisió a Vilademuls

Viatjava al seient davanter d’un cotxe amb altres dues persones, i van topar a l’N-II contra un altre vehicle el conductor del qual ha estat detingut, després que donés positiu per consum d’alcohol

El Servei Català de Trànsit informa que ahir al vespre es va registrar un sinistre viari a l’N-II al punt quilomètric 732,3 a Vilademuls (el Pla de l’Estany). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 18:53 h.

Per causes que encara s’estan investigant, hi va haver una col·lisió frontal entre dos turismes i va morir la passatgera davantera d’un dels cotxes, de 87 anys i veïna de Celrà. La conductora i un passatger posterior del mateix vehicle van resultar ferits menys greus i van ser traslladats a l’hospital Dr. Josep Trueta de Girona.

El conductor i únic ocupant de l’altre vehicle implicat va resultar ferit menys greu i els Mossos d’Esquadra el van detenir per un homicidi per imprudència greu i per un delicte contra la seguretat viària, atès que va donar positiu penal en alcoholèmia amb una taxa de 1,23 mg/l.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van realitzar tasques d’excarceració, i tres ambulàncies i l’equip de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia