Successos

SUCCESSOS

Detinguts tres lladres per robar set telèfons mòbils

Els robatories es van fer en vestidors d’un camp de futbol de Begur

Els Mossos els van enxampar a Mont-ras

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Mont-ras tres lladres per robar set telèfons mòbils dels vestidors d’instal·lacions esportives del Baix Empordà. Els arrestats, que tenen 19, 22 i 45 anys, intentaven escapar per la C-31 quan una patrulla dels Mossos de la Bisbal d’Em-pordà els va detectar circulant a gran velocitat.

El conductor no es va aturar ni tampoc va reduir la marxa i la patrulla els va perseguir. Va ser aleshores quan els agents van comprovar com un dels ocupants llançava per la finestra una bossa blava que va caure al voral de la carretera per on circulaven. Un cop aturat el vehicle els Mossos van recuperar la bossa on hi van trobar set telèfons d’alta gamma.

En les comprovacions posteriors van veure que la motxilla portava una inscripció d’una entitat esportiva que havia denunciat el robatori dels telèfons. A més, els policies van comprovar que el vehicle amb el que circulaven els sospitosos tenia un requeriment d’un altre cos policial. A més dels terminals, a la bossa hi havia diners en efectiu, documentació d’una persona que no es trobava al vehicle, roba i material esportiu.

En l’escorcoll posterior del cotxe també s’hi va trobar un tornavís de grans dimensions. L’actuació es va produir arran dels diversos robatoris que s’han produït en diferents camps de futbol del Baix Empordà i que va alertar els clubs i els alcaldes de les diferents localitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia