Successos

El quadern negre

Tura Soler

Fàtima, desapareguda i assassinada a Torroella

El cos de la dona, apunyalada, era enmig d’uns camps dins d’un cotxe que li havia deixat un mecànic amic

Fàtima Dahan, una veïna de Torroella de Montgrí de 44 anys, que estava desapareguda, va ser trobada assassinada, ahir al matí, dins d’un cotxe en una zona de camps arrossers a la banda dreta del Ter, abans d’arribar a la Gola del Ter. El vehicle, un Ford Edge, era propietat d’un amic mecànic que l’hi havia deixat mentre li reparava el seu. Va ser precisament el fet que, dissabte, Dahan no hagués tornat el vehicle al mecànic el que va fer disparar les alarmes i que familiars i amics es posessin a buscar la dona i anessin a donar compte de la seva desaparició.

Va ser la gent del seu entorn que, a través de l’aplicació de localització del telèfon mòbil de Fàtima Dahan, van trobar-la, ahir al matí, dins del vehicle que li havien deixat, que estava en un descampat. Dins del cotxe, asseguda al seient del conductor hi havia el cos de la dona. Era morta. Li havien clavat diverses punyalades a la zona del tòrax.

Cap a les 12 del migdia, els familiars van donar l’avís la policia local, que va anar a acordonar la zona, i els Mossos, i es va activar tota la comitiva judicial, que es va ocupar de fer l’aixecament del cadàver i la inspecció ocular del cotxe i de l’entorn per buscar pistes de l’assassí.

Tot sembla indicar, per la posició del cos, que l’agressor la va agredir des de dins mateix del vehicle, que tenia les claus posades i una cadireta de nen petit als seients posteriors. Els Mossos van inspeccionar l’interior del cotxe, on van trobar el telèfon mòbil de la víctima (l’eina que va servir per localitzar el vehicle), que els agents d’investigació es van endur per analitzar per comprovar quines van ser les darreres trucades que va fer i que va rebre i comprovar amb qui va contactar durant les hores que va estar desapareguda. Els Mossos també busquen testimonis que haguessin vist Dahan abans de desaparèixer i se centren en l’entorn més proper per trobar l’autor de l’assassinat.

Fàtima Dahan, que vivia a Torroella des de feia temps, havia treballat en un bar de la població, que ara ha tancat, i actualment treballava en un de Verges. Estava separada des de feia temps i, segons les informacions recollides pels investigadors, actualment mantenia una relació amb un home que havia donat mostres de gelosia. Tots els homes l’entorn més proper de la víctima, inclòs el mecànic, estan sent interrogats pels investigadors, que ahir també van inspeccionar i rastrejar la zona on hi havia el cotxe i el cadàver per si trobaven l’arma del crim (es pressuposa un ganivet), que no va ser localitzada dins del cotxe. Tampoc hi era la bossa de mà de la dona, tot i que es descarta que el mòbil del crim fos un robatori, perquè la víctima duia joies que no li van arrabassar. En un camp proper al lloc on es va trobar el cotxe amb Dahan morta dins, hi havia el cotxe d’ella, suposadament perquè el va utilitzar el seu amic mentre feien la recerca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia