Successos

Successos

Un detingut per la mort violenta d’un home a Cornellà de Llobregat

Al voltant de les cinc de la matinada, s’ha localitzat un vehicle amb un cos sense vida a l’interior

Dues hores més tard, s’ha produït l’arrest

Els Mossos d’Esquadra han detingut al voltant de les 7 del matí d’aquest dimarts un home de 29 anys presumptament relacionat amb la mort violenta d’un altre a Cornellà de Llobregat. Segons informa la policia catalana, al voltant de les cinc de la matinada s’ha localitzat el cos sense vida de la víctima, de 28 anys, a l’interior d’un vehicle. La Divisió d’Investigació d ela Regió Policial Metropolitana Sud s’ha fet càrrec de la investigació del cas per esclarir els fets i les causes de la mort. La comitiva judicial ha certificat aquesta matinada la mort violenta i l’autoritat judicial ha decretat el secret de les actuacions.

Fonts properes a la investigació han indicat a les agències que el cos es trobava al maleter del vehicle, i que pel que sembla el presumpte autor havia intentat calar foc al cotxe. Amés, apunten que els dos, que es coneixien i havien fet negocis junts, haurien mantingut una baralla que hauria acabat amb el tràgic desenllaç. Tant el detingut com la víctima presentaven indicis de l’enfrontament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia