Successos

SUCCESSOS

Els Mossos investiguen la mort d’un home a la Rambla de Ponent

S’investiga si la víctima ha mort per ferides d’arma de foc o arma blanca

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home en ple carrer a la Rambla de Ponent a Tarragona. Segons informa ACN, la víctima té uns 35 anys i s’investiga si ha mort per ferides d’arma de foc o arma blanca. Al lloc dels fets s’hi han desplaçat efectius de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) s’han fet càrrec de la investigació. També ho han fet quatre dotacions del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que no han pogut fer res per salvar la vida a la víctima. En passar a ple dia, el crim ha despertat molta expectació a la zona. La zona de la rambla on ha tingut lloc el crim està acordonada, entre els carrers Riu Llobregat i Riu Besòs. En arribar al lloc dels fets, els Mossos han fet inicialment un tancament del barri per mirar de trobar l’autor o autors del crim.

L’atac s’hauria produït davant d’un locutori. La víctima hauria avançat malferida uns 50 metres fins que s’ha desplomat al costat d’un cotxe blanc, que ha quedat tacat de sang. La policia científica treballa al lloc dels fets. El cas està sota secret d’actuacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia