Successos

successos

Detenen quatre homes a Arenys de Mar per una extorsió

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Arenys de Mar van detenir, el passat 5 de març, tres homes de 20, 32 i 44 anys respectivament, i dos dies després un quart home de 60 anys, com a presumptes autors d’un delicte d’extorsió.

Els fets van passar quan un veí va denunciar que des de feia unes setmanes patia una extorsió per part d’un home a qui devia diners arran de la suspensió de pagaments de la seva empresa de la que n’era propietari.

A la primera trobada amb aquesta persona, que es va presentar amb dos homes més, li va exigir el pagament de 1.000 euros i li va mostrar una pistola i el va amenaçar de mort.

Al dia següent, la víctima va pagar el deute, però n’hi van reclamar 10.000 més i el van tornar a amenaçar de mort en cas que no els pagués. La víctima ho va denunciar als Mossos d’Esquadra que davant de la gravetat dels fets, va muntar un dispositiu policial que va acabar amb la detenció dels tres presumptes autors de l’extorsió.

Una pistola simulada

En escorcollar el cotxe dels detinguts s’hi va localitzar l’arma de foc, que va resultar simulada, amb la qual van amenaçar la víctima. Els detinguts van passar a disposició judicial el 7 de març. El mateix dia van detenir una quarta persona relacionada amb l’extorsió i van emetre una ordre de crida i cerca per detenir una cinquena persona que també hauria participat en els fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia