Successos

PLATJA D’ARO

Roba 3.000 euros d’una cafeteria i l’enxampen amagat a la sala de comptadors

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 59 anys per robar 3.000 euros i diverses joies de bijuteria d’una cafeteria de Platja d’Aro. Els fets es van produir pels volts de les tres de la matinada del passat 17 de març quan els agents van rebre l’alerta d’una alarma d’una cafeteria-pastisseria de l’avinguda S’Agaró. Quan van arribar al lloc dels fets, els agents van comprovar que s’havien emportat els diners de la caixa i el de les propines. Es tracta d’un negoci situat a la planta baixa, que es comunica amb la superior on hi ha un habitatge i unes oficines que estaven completament regirades. Aleshores, els agents van iniciar la recerca i es van trobar l’home amagat a la sala de comptadors de l’aparcament.

El sospitós portava una motxilla amb diverses eines a dins. En concret, se li va trobar dues llanternes, dues, navalles i tres tornavisos, a més de 1.820 euros en moneda i bitllet de diversos països. A més, el detingut havia amagat diverses bosses plenes de joies de bijuteria i diners a les canals de la sala de comptadors. En total, es van poder recuperar uns 3.000 euros, corresponents a la caixa i a les propines del negoci.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia