Punt divers

El tancament dels aeroports del nord d'Itàlia obliga a suspendre dos vols a l'Aeroport de Lleida-Alguaire

El tancament d'alguns espais aeris a causa del núvol de cendra del volcà islandès ha provocat una única afectació, aquest cop, a l'Aeroport de Lleida Alguaire. Només s'han hagut d'anul·lar els dos vols previstos amb destinació i orígen Milà-Bèrgam, degut al tancament dels aeroports del nord d'Itàlia. L'avió que hauria de sortir de Bèrgam a les 13.05h, havia d'arribar a les 14.55h, i tornar cap a Bèrgam a les 15.20h. Els vols a París i Palma de Mallorca d'aquest matí han funcionat amb normalitat, i els de Frankfurt, previstos per a primera hora de la tarda, tampoc estan afectats per la situació del núvol de cendra. L'aeroport de Lleida només opera els divendres i els diumenges.

El Govern, que gestiona l'aeroport, ha informat a través d'un comunitat que està en contacte amb les companyies i està activant els mecanismes d'informació perquè els passatgers afectats coneguin les alternatives possibles per volar, a partir d'aquesta tarda o demà, des de Milà cap als aeroports catalans de Girona, Reus i Barcelona, i perquè els passatgers que són a Lleida puguin arribar a Milà des de la resta d'aeroports catalans.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.