Punt divers

La Val d'Aran restringeix la circulació motoritzada als accessos al medi natural

ALT PIRINEU I ARAN

La circulació motoritzada als accessos al medi natural de la Val d'Aran queda restringida als vehicles autoritzats des del dia 1 d'aquest mes i fins a l'1 del maig vinent, com estableix la normativa vigent. Així, es prohibeix la circulació genèrica i podran autoritzar-se fins a un màxim de vuit motos de neu, dues per propietaris i fins a un màxim de sis pel transport dels seus clients, pels establiments o refugis de muntanya a l'àrea de Montgarri, autoritzats per l'exercici de la seva activitat per l'Ajuntament de Naut Aran'.

Això és segons l'ordenança reguladora de l'accés motoritzat al medi natural en el territori de la Val d'Aran, modificada en aquest punt el passat 28 d'octubre per donar compliment a la normativa del Conselh Generau.

Pel que fa a totes les persones empadronades a l'Aran podran accedir a aquestes zones amb un màxim de dues motos.

Per donar compliment a la normativa, el Conselh Generau, per mitjà de Serveis Ambientals de la Val d'Aran (SAVA), ha situat els respectius cartells de senyalització a les zones afectades d'Aiguamòg, Montgarri, Beret, Ruda, Valarties i el camí reial d'Arties-Garòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.