Successos

La Pera, sense telèfon pel robatori de cable

Els pobles de la Pera i Púbol es van quedar ahir sense telèfon a causa d'un robatori de cable de coure. El robatori va afectar uns 200 metres de cable de coure al punt quilomètric 21 de la C-66, a la sortida del terme municipal de Flaçà, a la carretera que uneix la Bisbal i Girona.

El valor del cable és de 5.100 euros, però el total de la reparació i el material ascendeix a 8.600 euros. Els lladres es podrien haver endut un centenar de metres de cable més, si no haguessin tingut una incidència. En el moment en què el van tallar, el cable els va caure en una zona boscosa molt frondosa, fet que els va dificultar la tasca per recollir-lo, i el van deixar al lloc.

Per la seva banda, la policia científica dels Mossos d'Esquadra es van desplaçat fins a la zona per recollir proves sobre la sostracció, i fins que els agents no donin l'ordre, Movistar no pot tornar a instal·lar el cable nou.

Segons va explicar l'alcalde, Josep Pi, al matí va rebre algunes trucades de veïns i d'alguna empresa, que preguntaven què havia passat amb el telèfon. L'alcalde va posar-se en contacte amb Telefònica, que li va comunicar que intentarien reposar el cable ahir mateix, però ahir a la tarda el servei no estava restablert, en espera de l'ordre dels Mossos. El robatori va tenir lloc al mateix punt on ja s'havia sostret el cable almenys en una ocasió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.