Un conductor begut causa la mort d'un ocupant en bolcar el seu cotxe

Un jove de 23 anys i veí del Vendrell va morir ahir al matí després que el cotxe en què viatjava bolqués i sortís de l'autopista AP-7, a l'altura de Vilafranca del Penedès. A més de la víctima, un segon ocupant va resultar ferit greument i dues persones que també viatjaven en el vehicle van patir ferides lleus. El conductor del vehicle, que va resultar il·lès, va ser detingut poc després de l'accident pels Mossos d'Esquadra, després que es confirmés que anava begut. L'home, de 24 anys i veí de Cunit, conduïa amb una taxa de 0,79 mg/l, el triple del límit màxim permès. El conductor va ser traslladat a les dependències dels Mossos de Vilafranca, acusat d'un delicte d'homicidi imprudent i de conducció sota els efectes de l'alcohol. Està previst que avui passi a disposició judicial.

D'altra banda, una topada entre un turisme i una motocicleta la matinada de dissabte a Sabadell va provocar la mort d'una noia de 25 anys que anava com a acompanyant en la moto. La víctima va morir ahir a l'hospital. El conductor del turisme, que va resultar il·lès, va donar positiu en les proves d'alcoholèmia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.