Successos

Dos morts per una tromba d'aigua a Finestrat

Les fortes pluges caigudes a la localitat de la Marina han provocat la crescuda d'un barranc, al costat del qual estava instal·lat el mercat de carrer que visitaven les persones mortes

Cinc persones hi també han resultat ferides

Una parella de britànics, ell de 72 anys i ella de 70, han mort aquest migdia com a conseqüència de la crescuda d'aigua en un barranc del municipi de Finestrat (Marina Baixa), després de les fortes pluges caigudes durant el matí.

Segons ha informat el sostdelegat de Govern a Alacant, José Pérez Grau, en la zona han caigut 7,2 litres per metre quadrat, una quantitat molt inferior a la mínima, a partir de la qual, l'Agència Estatal de Meteorologia alerta del risc de pluges torrencials o inundacions.

El succés ha ocorregut minuts després de les 11.30 hores en un mercadet que s'instal·la habitualment a la vora d'un barranc situat a la cala de Finestrat. Els turistes, que visitaven el mercadet, han sigut arrossegats pel fort corrent d'aigua, igual que el propietari del negoci que contemplaven, però aquest ha aconseguit eixir-ne amb vida.

En un principi, també s'ha alertat de la desaparició d'una dona de 90 anys, però finalment ha sigut trobada amb vida en un carrer pròxim a la tragèdia.

Fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CUICU) han assenyalat que, a més dels dos morts, hi han resultat ferides lleus cinc persones més que no han necessitat ingrés hospitalari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.