Successos

Troben il·lesa la persona desapareguda a Finestrat

Els forts aiguats s'han endut per davant un mercat ambulant pròxim al barranc provocant nombrosos desperfectes

Fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Emergències (CICU) han confirmat que s'ha trobat il·lesa la persona que havia desaparegut a causa del desbordament d'un barranc a la Cala de Finestrat (Marina Baixa). Les mateixes fonts han indicat que es creia que la persona a l'avinguda per on ha baixat l'aigua però finalment l'han trobada en un carrer adjacent. Els forts aiguats han provocat el desbordament d'un barranc que s'ha endut per davant un mercat ambulant provocant la mort de dos persones. Fins al municipi s'han desplaçat el conseller de Governació, Serafín Castellano, per supervisar les tasques.

Dues persones han mort pel desbordament d'un barranc a la Cala de Finestrat, a la comarca de la Marina Baixa. Segons que ha informat el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat Valenciana, l'avís s'ha rebut a les 12.21 hores d'aquest divendres després d'una forta tempesta caiguda en aquest municipi del litoral nord de la demarcació d'Alacant durant la nit de dijous i aquest divendres.

Fins al municipi s'han desplaçat efectius de diversos cossos policials i personal del Centre d'Informació i Coordinació d'Emergències (CICU) així com tècnics d'emergències de la Generalitat Valenciana. El conseller de Governació, Serafín Castellano, també s'ha desplaçat a Finestrat per supervisar les tasques.

Segons confirmen fonts del CICU, la tromba d'aigua s'ha endut per davant un mercat ambulant pròxim al barranc que s'ha desbordat. A més de les dos persones mortes, hi ha ferits lleus per contusions. El més greu ha estat traslladat a l'hospital de La Vila Joiosa amb fractures.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.