Agredeixen sexualment una menor de Vallirana en una zona d'oci de Calafell

Els fets van passar a quarts de dues de la matinada de dissabte en una de les zones d'oci de la localitat

Una noia menor d'edat va ser presumptament agredida sexualment dissabte a la matinada a la zona d'oci nocturn de Calafell, concretament al carrer Vilamar, a la zona de Calafell Platja, on es troben una bona part de locals d'oci del municipis. Segons fonts pròximes al cas, la presumpta víctima estava sola en el moment dels fets, tot i que es desconeix de moment si va ser retinguda i agredida sexualment per una o més persones. Quan els efectius de la Guàrdia Urbana van rebre l'avís del brutal succés, al voltant de dos quarts de dues de la matinada, es van desplaçar fins al lloc dels fets amb dues dotacions policials. Paral·lelament, el cos municipal va alertar els Mossos d'Esquadra, que també s'hi van dirigir ràpidament amb diverses patrulles. Un cop allí, els agents de la policia autonòmica, que són els que s'han fet càrrec de l'assumpte, van prendre declaració i les dades a alguns veïns del municipi que en aquell moment es trobaven per la zona per tal d'intentar recaptar informació sobre els fets o saber si havien vist alguna persona sospitosa que pogués ser l'autora de l'agressió.

D'altra banda, la víctima va ser traslladada immediatament a l'hospital del Vendrell, on la van sotmetre a una revisió mèdica. Tot i que no hi ha gaire detalls sobre aquest episodi, algunes fonts revelen que la jove estava passant uns dies de vacances al Baix Penedès. Amb tot, de moment els Mossos d'Esquadra continuen la investigació per saber qui hi ha al darrere de l'agressió, si bé ahir encara no van voler confirmar el succés ni van avançar si s'havia produït cap detenció relacionada amb el cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.