Successos

POLICIAL

Detingut pel cultiu de marihuana a Púbol

Al juliol va ser arrestat a la mateixa finca, on van comissar mig miler de plantes

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de la Bisbal d'Empordà van detenir dimarts de la setmana passada un veí de la població, de 37 anys i de nacionalitat marroquina, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. Al matí, una patrulla es va dirigir a Púbol per comprovar l'estat d'una finca abandonada, on a l'estiu van interceptar 506 plantes de marihuana. Quan els agents hi van arribar, van trobar a l'acusat regant el cultiu. En adonar-se de la presència policial, l'home va entrar en una edificació que hi havia a prop i es va amagar a la teulada, on va ser localitzat poc després.

En la inspecció que els efectius van fer a l'interior van decomissar 140 branques de marihuana que estaven penjades en unes cordes a les golfes, i en procés d'assecament. Van intervenir, a més, trenta-quatre plantes en testos que estaven repartides per la casa, així com diversos estris per al seu cultiu. L'arrestat, que té antecedents, va passar l'endemà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà, on es va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs.

L'imputat també va ser detingut el 13 de juliol pel cultiu de marihuana. Una dotació el va interceptar en un control que estaven efectuant per prevenir robatoris. Els agents el van veure mentre circulava en bicicleta a prop de la C-66, al terme de la Pera. La seva actitud els va fer sospitar i van procedir a identificar-lo. A més de mostrar-los la documentació, l'acusat els va explicar que s'adreçava a una casa que estava a tocar d'allí i els efectius el van acompanyar per comprovar si era veritat. Una vegada al lloc, els mossos van observar que es tractava d'un immoble en bastant mal estat, i en la inspecció de la propietat van descobrir que a l'hort hi havia mig miler de plantes de marihuana col·locades en testos de plàstic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.