Successos

Desmantellen una xarxa dedicada al tràfic de haixix

Els Mossos d'Esquadra, la policia estatal i l'Agència Tributària han desarticulat un grup organitzat que portava haixix per carretera des del Marroc i posteriorment el distribuïa a Catalunya i cap a Itàlia. S'han detingut 21 persones, la majoria de les quals són de nacionalitat marroquina, i 16 ja han entrat a la presó. S'han intervingut més de 2.000 quilos de haixix, una droga que a Roma té el triple de valor que a l'Estat espanyol.

Durant l'operació policial també s'han interceptat una dotzena de cotxes amb què feia el trasllat una organització que ja feia onze anys que estava operant a Catalunya a les ordres d'un líder, un home de 37 anys de Rubí. Per poder blanquejar els beneficis, l'organització disposava d'una xarxa empresarial formada majoritàriament per empreses d'alimentació i d'oci. El 24 de març es va posar en marxa una operació policial a Rubí, Terrassa, Sabadell, Sant Joan Despí, Castelldefels i Cornellà per desmantellar aquesta organització criminal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia