Successos

avià

Acusats per Palau i Fills neguen el desfalc

Els extreballadors de l'empresa d'Avià Palau i Fills, del Grup Palau, acusats pels empresaris d'apropiació indeguda de diners –1,5 milions d'euros– neguen haver comès irregularitats i asseguren que les acusacions fetes públiques són “totalment falses”. Segons l'exgerent i acusat Josep Ribera, “el que volen és crear una cortina de fum que serveixi d'excusa per justificar una gestió molt deficient per part dels responsables de l'empresa que ha dut a la fallida”.

Palau (escorxador i sala d'elaborats de conill) ha tancat portes i ha deixat gairebé 50 persones sense feina, i el detonant, segons l'empresa, és una presumpta apropiació indeguda i falsificació de documents mercantils, entre altres suposats delictes, que han portat l'empresa a presentar una querella criminal contra els presumptes responsables d'aquests fets, dos veïns de Berga extreballadors de l'empresa i els anteriors auditors oficials de comptes Cortés y Asociados de Barcelona.

Tant Josep Ribera com Sílvia Romera, exsecretària de l'empresa i també acusada del desfalc, asseguren que els empresaris de la firma Palau es volen treure de sobre la responsabilitat de la fallida de l'empresa “de manera calumniosa”. Ribera explica que té l'acomiadament per resoldre, així com “diverses amenaces i obstrucció a la justícia contra membres de la família Palau”. I Romera hi afegeix que mentre era a l'empresa va ser objecte constant d'assetjament, “la qual cosa ja es va denunciar oportunament”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia