Administracions

Detenen dos policies locals de Vila-seca per un cas de tortures

Dos agents de la policia local de Vila-seca van quedar ahir en llibertat amb càrrecs després de ser detinguts dimecres vinculats amb un cas d'una presumpta detenció il·legal i tortures que va tenir lloc el 2013 a la zona d'oci nocturn del nucli de la Pineda. El jutjat d'instrucció número 1 de Tarragona, que investiga els fets, els ha imposat l'obligació de presentar-se davant del jutge els dies 1 i 15 de cada mes. Sota la seva direcció, dimecres passat es va escorcollar tant el domicili d'un dels agents com la comissaria de la policia local de Vila-seca.

En el mateix cas, també està imputat el cap de la policia local, tot i que no ha estat detingut. Està previst que declari davant del jutge el dia 16 de març. Fonts judicials van informar ahir que el cas s'està instruint per presumptes delictes de lesions, detenció il·legal, omissió del deure de perseguir delictes, encobriment i falsificació de documentació oficial.

L'Ajuntament de Vila-seca va assegurar que està en espera de poder estudiar el cas en profunditat després que ahir s'aixequés el secret de sumari, i va manifestar el seu suport al cos policial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia