Societat

Municipal

El Berguedà vol menys residus a l'abocador

El Consell Comarcal aplicarà sancions en els mals usos dels contenidors de rebuig

El Berguedà genera una quantitat de rebuig molt gran. “És impossible que una família de 4 persones produeixi 100 quilos de rebuig al mes, que és la mitjana que comptabilitzem al municipi“, va dir l'alcalde de Puig-reig, Josep Maria Altarriba, al Consell d'Alcaldes del Berguedà de dimecres passat, a Vilada.

El president del Consell Comarcal, David Font, n'és conscient i ha recordat que ja s'està treballant per tal de posar fi als mals usos que es fan del contenidor de rebuig i, així, reduir el pes de les deixalles que acaben a l'abocador. Font ha explicat a aquest diari que ja hi ha una normativa sobre la gestió dels residus redactada pel Consell Comarcal que han d'aprovar tots els ajuntaments de la comarca. “Quan l'aprovin, es començaran a aplicar les sancions”, ha dit. De moment, una dotzena de consistoris ja han donat el vistiplau a la normativa, però no serà fins que l'aprovin tots que entrarà en funcionament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia