Societat

aeroports

Alguaire

L'operador britànic manté la confiança en l'aeroport

Les quatre jornades en què s'han hagut de desviar els vols amb destinació a l'aeroport de Lleida-Alguaire per la densa boira no han afectat, de moment, la confiança de l'operador turístic britànic Neilson. Així ho ha assegurat en declaracions a ACN Ian Archer, responsable de la companyia a Andorra, que valora positivament les mesures de contingència previstes en aquests casos, com és el cas de desviar vols cap a Reus. Afirma que els passatgers britànics, a diferència d'unes vacances d'estiu a una destinació turística, els és indiferent a quin aeroport aterren, ja que “és un punt d'arribada i accés” a Andorra o a la Val d'Aran. “No saben gaire la diferència”, explica Archer quan se li pregunta si als turistes els importa si el seu vol aterra a Lleida o a la capital del Baix Camp, on el trajecte fins a Andorra “només s'allarga mitja hora més”.

Durant la jornada d'ahir estava previst que arribessin a Lleida 676 passatgers procedents de quatre vols: dos de Londres, un de Manchester i un altre de Birmingham. Des d'aquest aeroport està previst també que tornin a la Gran Bretanya 626 passatgers. Archer destaca l'eficàcia amb què es treballa a Alguaire així com el bon funcionament del pla de contingència en cas de boira, que ja va començar a fer acte de presència a l'inici de la temporada d'esquí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia