Societat

municipal

pregó

L'actor Raúl Alcaraz anuncia l'inici de les festes de l'Hospitalet

L'actor i monologuista hospitalenc Raúl Alcaraz serà l'encarregat de pronunciar a les vuit d'aquest vespre el pregó que donarà el tret de sortida de les Festes de la Primavera de l'Hospitalet. La ciutat viurà quatre dies de festa major en què hi haurà activitats de cultura popular, música, teatre, circ, exposicions i esports. La rambla Just Oliveras, els jardins de Can Sumarro, La Farga i els parcs de Bellvitge i de la Remunta seran els principals escenaris, ja que enguany el programa incorpora activitats als barris. Per exemple, el teatre bus, que oferirà espectacles de petit format a la Florida, les Planes, Pubilla Cases i Can Serra. O el festival de música al carrer Meeec!, en què grups musicals compartiran espais amb titelles i tallers d'artesans a diferents districtes.

La música en directe serà, com cada any, un dels plats forts. Hi haurà concerts gratuïts, com els de Muchachito, Ramon Mirabet i Ojo de Buen Cubero, i d'altres de pagament, com els de Leiva i La Oreja de Van Gogh. També destaquen les sessions de monologuistes i les activitats esportives com la Cursa Nocturna de dissabte, en què el socialista Pedro Sánchez s'ha inscrit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia