Societat

festes i tradicions

Trabucs i llegendes a la Festa del Bandoler de Castellserà

L'Associació Cultural Lo Perot organitza, el segon cap de setmana de maig, una festa per representar els saquejos que es van viure a la localitat durant l'època dels bandolers, encapçalats pel cap de quadrilla Perot d'Argençola, fill de Castellserà. La Festa del Bandoler s'iniciarà demà dissabte amb la IV Caminada de l'Alera. Enguany, com a novetat, al vespre s'estrenaran noves danses populars d'adults i infantils. Serà abans de la representació teatral de La història de Perot d'Argençola (21 h).

Diumenge és el dia de la XVIII Trobada de Puntaires a la plaça Sitjar, de l'esmorzar bandoler (pa torrat i cansalada), del mercat i la mostra d'oficis i del lliurament del Pedrenyal d'Honor de la festa, que enguany s'atorgarà a la Trobada de Grups de Recreació Medieval de Ciutadilla. Després de l'entrega del pedrenyal (13 h), es tornarà a representar La història de Perot d'Argençola. Una sardinada i un concert amb el grup de taverna KSonRonda tancaran la festa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia