Societat

fira de la maduixa

Sant Pol i Arenys de Munt porten al carrer maduixes i puntes

En el marc de les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa del Maresme, que se celebren fins al 5 de juny, Sant Pol i Arenys de Munt coincideixen aquest cap de setmana en la celebració de fires dedicades a aquesta deliciosa fruita. A Sant Pol, les activitats arrencaran avui mateix amb el concurs de pastissos i postres de maduixa que organitza per primer cop la biblioteca Can Coromines. Dissabte i diumenge, els productors locals vendran les seves maduixes a les parades i també s'hi podrà trobar planter i productes d'alimentació elaborats amb aquesta fruita. La fira es complementarà amb moltes activitats. Demà es podrà assistir a una actuació castellera dels Maduixots de l'Alt Maresme i s'oferiran tallers i activitats per a la mainada, hi haurà berenar popular i a la tarda se serviran còctels de maduixa mentre sona la música en viu. Diumenge serà la maduixada popular i la Trobada de Puntaires, que coincideix de nou en dates i omplirà de puntes el carrer Nou diumenge al matí.

A Arenys, també

El mateix diumenge, Arenys de Munt també viurà una diada dedicada a la promoció de la maduixa del Maresme. La fira, amb parades de productors locals i d'artesania, es podrà visitar a la plaça de l'Església i a la riera Sant Martí, on també es reuniran diverses puntaires de la població per oferir una demostració de l'art de la punta. A més la jornada tindrà tallers i l'espectacle de titelles Oiaraki, el castell dels ocells, de la companyia Binixiflat, per a la mainada, una exhibició de hip-hop dels alumnes d'Aïna Roura i una ballada de sardanes a càrrec de l'Agrupació Sardanista del Centre Moral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia