Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Divendres ennuvolat al matí i més sol a la tarda

El pas d’un front poc actiu deixarà alguna precipitació a punts de la meitat nord del país

La temperatura continua en ascens, sobretot la mínima

  • VÍDEO: Butlletí del Servei Meteorològic de Catalunya

Entre la matinada i el matí de divendres creuarà el país un front poc actiu que deixarà alguna precipitació a punts de la meitat nord. Aquesta situació afectarà especialment el Pirineu i Prepirineu occidental, on no es descarta alguna tempesta aïllada., segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Fins a mig matí el cel estarà entre mig i molt tapat per núvols alts i mitjans en general. La nuvolositat serà més abundant i compacta al Pirineu i al Prepirineu occidental. També hi haurà alguns núvols baixos a punts del litoral i prelitoral sud, i extrem nord.

A partir de llavors la nuvolositat minvarà d’oest a est i el cel quedarà poc o puntualment mig ennuvolat per núvols alts en general. No obstant això, a partir de migdia i fins al vespre creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya, sobretot a l’extrem nord del Pirineu, on s’espera algun ruixat local.

La temperatura continuarà en ascens, sobretot la mínima, que experimentarà un ascens entre lleuger i moderat en general. La temperatura màxima serà similar al litoral i semblant o lleugerament més alta a l’interior.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia