Societat

Successos

Presó sense fiança per al pistoler de Gavà

El presumpte autor del tiroteig que va ferir dos policies locals passa a disposició judicial i s’acull al dret a no declarar

Al sospitós se li imputen dos assassinats pels crims de Mont-roig del Camp i Vilanova i la Geltrú i tres intents d’homicidi

El jutjat d’instrucció número 8 de Vila

nova i la Geltrú en funcions de guàrdia ha ordenat presó provisional comunicada i sense fiança per a l’home detingut dijous passat a Canyelles com a presumpte autor del tiroteig que va deixar ferits dos policies locals de Gavà divendres passat. També se’l relaciona amb els crims del passat 3 de juny a Mont-roig del Camp (Baix Camp) i del 29 de juny a Vilanova i la Geltrú (Garraf).

El sospitós ha passat aquest diumenge al matí a disposició judicial per dos delictes d’assassinat, el del seu exsogre a Mont-roig i el del cambrer d’un bar a la capital del Garraf. També se li imputen tres homicidis en grau de temptativa: el dels dos agents de Gavà i el de la propietària del bar de Vilanova i la Geltrú on va matar un cambrer.

La munició utilitzada en els tres casos és la mateixa, d’un tipus mot concret i específic. L’arma utilitzada en el tiroteig de Gavà va ser una rèplica d’un subfusell de tipus AK-47.

El detingut, un home de 44 anys, natural de Calafell (Baix Penedès) i resident a Canyelles (Garraf), s’ha acollit al seu dret a no declarar. La instrucció del cas se seguirà tramitant al jutjat d’instrucció 7 de Vilanova en ser el jutjat que tenia obertes les diligències pels primers fets ocorreguts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia