Societat

municipal

visita reial

El rei d’Espanya torna dimarts a Catalunya

El cap de l’Estat espanyol acudirà al Palau Albéniz de Barcelona per presidir la recepció que oferirà l’Ajuntament d’Ada Colau en commemoració dels Jocs de 1992

El rei d’Espanya presidirà dimarts que ve a Barcelona els actes commemoratius del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona 1992, que inclouen una recepció oferta per l’Ajuntament de la capital catalana.

Segons precisa la Casa del Rei, Felip VI participarà en primer lloc en la celebració del 30è aniversari del Centre d’Alt Rendiment de la localitat de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), un acte en el qual intervindrà amb un discurs.

Al vespre, el cap de l’Estat espanyol acudirà al Palau Albéniz de Barcelona per presidir la recepció que oferirà l’Ajuntament d’Ada Colau en commemoració dels Jocs de 1992, durant la qual el rei espanyol també prendrà la paraula.

Es tracta de la cinquena ocasió en què Felip VI viatja enguany a Catalunya, després de les seves visites a Barcelona al febrer i al maig, de la seva presència a Girona al juny per presidir el lliurament de premis de la Fundació Princesa de Girona i de la seva visita a l’acadèmia militar de Talarn (Pallars Jussà) fa onze dies per presidir el lliurament de despatxos als suboficials de l’Exèrcit de Terra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia