Societat

DO ALELLA

RECORREGUT EN QUAD

La brisa marina i el clima humit modelen les vinyes d’Alella

Els vins de la Denominació d’Origen Alella tenen un caràcter marcadament mediterrani

Endinsar-se entre les vinyes amb quad esdevé una experiència adrenalínica

Els vins de la DO Alella es crien davant de la mar Mediterrània. Un mar a voltes planer a voltes feréstec que banya el litoral de la costa del Maresme, comarca amb capital mataronina i dues ànimes: una més barcelonina al sud de la capital i una més gironina al nord. Alella es troba entre les primeres, a només quinze quilòmetres de Barcelona.

Les vinyes s’enramen muntanya amunt. Al celler Bouquet d’Alella organitzen una ruta adrenalínica que us portarà en quad a descobrir el paisatge de vinyes i turons de la zona. Equipats amb casc i ulleres munteu a un quad biplaça, acompanyats d’un guia que us orientarà durant el circuit.

El celler alellenc disposa de 13 hectàrees de vinyes plantades, on conviuen dues grans famílies: les varietats blanques (la Pansa Blanca i la Garnatxa Blanca) i les negres ( la Syrah, la Garnatxa Negra, la Cabernet Sauvignon, la Merlot i el Monestrell). Des de fa més de 25 anys les vinyes es distribueixen entre els termes municipals d’Alella, Teià i Vilassar de Dalt.

La ruta s’inicia al celler, situat a Alella; d’allà feu muntanya fins a les vinyes plantades al veí Vilassar de Dalt, que estan ordenadament disposades en fileres a la part més alta -uns 300 metres d’altura sobre el nivell del mar- del Parc Natural de la Serralada del Litoral. De tornada, us donaran a tastar el vi Bouquet d’Alella Blanc , que us regalarà aromes fresques de flors i fruites blanques, rematades per una pinzellada cítrica.

Per a més informació podeu consultar el web del celler.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.