Presenten la Fundació Universitària Martí l'Humà a Cardedeu

La Fundació Universitària Martí l'Humà es presentarà i donarà a conèixer la seva tasca en un acte públic obert a tothom que tindrà lloc el dimarts 19 de gener, a les 20 h, a la Sala de les Columnes de l'Ajuntament. A més, també es presentarà el programa formatiu d'aquest any 2010 al municipi.

Assistiran a l'acte l'alcaldessa, Calamanda Vila, i el director de la FUMH, Santiago Cucurella, qui presentarà les activitats, situació actual i perspectives de futur de la Fundació. L'acte es completarà amb la conferència Els ecobarris, un model de ciutat sostenible a càrrec de Jordi Portabella, i finalitzarà amb un refrigeri.

La Fundació Universitària Martí l'Humà és una entitat privada sense afany de lucre amb seu a la Garriga que té com a un dels objectius apropar el coneixement i la universitat a la societat per mitjà de l'organització d'activitats de formació continuada i el desenvolupament de projectes divulgatius, estudis i recerques. Així mateix, pretén formar a mida, segons les necessitats concretes de la societat en cada moment; crear xarxa, promovent la col·laboració entre les persones i facilitant la relació entre universitat, administració local i societat per potenciar el desenvolupament local i comarcal, servir a les persones i donar suport a projectes i iniciatives de persones o entitats amb objectius i valors que coincideixen amb els de la FUMH.

L'àmbit territorial en el que la Fundació opera és el Vallès Oriental i el sud d'Osona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.