Societat

TURISME RURAL

MAS EL BOSQUET

Una masia de conte a la Vall d’en Bas per anar en bicicleta

L’origen de la casa rural El Bosquet el trobem en el segle XVIII

Na Laura, en Joan i el petit Marc regenten El Bosquet , una acollidora casa rural que té el seu origen en el segle XVIII. La família ofereix un ambient acollidor i us anima a participar en una de les seves passions: la bicicleta de muntanya.

La localització de la Vall d’en Bas és excel·lent per fer rutes a cop de pedal, gaudint de les pastures i els boscos que envolten la zona. Els responsables de la masia us aconsellaran on es poden viure les millors aventures i com podeu descobrir els camins més privilegiats. Si no disposeu de bicicleta pròpia, us en poden llogar a la masia.

El millor per recuperar forces és fer un bon àpat a El Bosquet, que disposa d’una cuina basada en productes de temporada i de proximitat. En els seus plats hi trobareu les hortalisses de l’hort de l’avi Rafel, així com carns i embotits de la Vall d’en Bas. Podreu assaborir el menjar al menjador de la masia i després, per fer baixar la teca, relaxeu-vos al jardí entre els alzinars i les rouredes que el poblen, mentre sentiu els esquellots de les ovelles que pasturen pels voltants. Si sou espantadissos aneu en compte, potser us vindran a fer una visita!

Podeu trobar més informació en aquest web.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia