Societat

TURISME RURAL

mas garganta

El Mas Garganta, en terra de volcans

La masia, del segle XIV, ha estat escenari de pel·lícules i anuncis

El Mas Garganta és una de les cases rurals més especials de la Garrotxa . Les seves espectaculars galeries proporcionen unes vistes úniques del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa ; potser per aquest motiu ha estat un lloc escollit per rodar-hi pel·lícules i anuncis de diversa mena.

La masia és una joia arquitectònica del segle XIV. S’hi conserven objectes antics, cosa que aporta encara més autenticitat al mas, així com calidesa i un toc personal que marca la diferencia respecte establiments similars.

El Mas Garganta es troba situat al municipi de la Pinya, a la Vall d’en Bas , en plena terra de volcans. Els propietaris us aconsellaran quines rutes hi podeu fer. Una de les fàcils és acostar-se fins a l’oratori de Sant Valentí , que es troba situat a la serra que té el mateix nom i que ofereix una panoràmica única dels Pirineus , Olot i els seus voltants.

De tornada a can Garganta, visiteu l’hort i el galliner de l’exterior i aprofiteu per prendre la fresca a redós d’un dels arbres.

Podeu obtenir més informació en aquest web.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia