Teulada patrocina un audiovisual sobre la vida rural i els oficis antics

Paleta d'Ocres acaba de realitzar un audiovisual per a l'ajuntament de Teulada, a la comarca de la Marina, sobre la Vida rural i els oficis tradicionals a Teulada des d'un punt de vista etnogràfic.

L'audiovisual intenta aproximar-se a la societat agrícola característica del municipi en el passat, on els oficis tradicionals tenien un important paper complementari en la vida de Teulada.

Es tracta d'un document etnogràfic i cultural sobre el municipi que dona veu als seus veritables protagonistes: els propis habitants de Teulada i en especial a aquelles persones ja majors que conegueren i visqueren la realitat d'aquell període.

Aquest treball s'emmarca dins dels materials que el consistori està elaborant per a la seua exposició continuada en el recentment inaugurat Centre Ecomuseogràfic per a la recuperació d'Oficis i Qualificacions Tradicionals, ubicat en l'antic Riurau del Bancal del Roig. Un espai museístic que vol mantenir viva la memòria etnogràfica i històrica dels avantpassats de Teulada. Una memòria del patrimoni cultural dels valencians a la que ja feia referència al 1985 l'escriptor i assagista Joan F. Mira.

La presentació tindrà lloc el proper dijous dia 4 de febrer de 2010 a les 19:30h en el Saló d'Actes de l'ajuntament de Teulada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.