Salut

Salut

L'àrea bàsica de Peralada facilita l'intercanvi de material ortopèdic

L'àrea bàsica de salut de Peralada (ABS) ha posat en marxa el primer banc d'ajuts tècnics per a persones dependents, que és el primer d'aquest tipus que entra en servei a la comarca de l'Alt Empordà. Es tracta de facilitar l'intercanvi de material ortopèdic entre les persones que ho necessitin perquè tenen algun tipus de dependència, aprofitant el material que altres famílies ja no utilitzen.

Dels 7.000 usuaris dels catorze consultoris que gestiona l'àrea bàsica de salut de Peralada, una part important són persones d'edat avançada que presenten algun tipus de dependència física, sigui crònica o temporal. Quan necessiten algun tipus de material ortopèdic, el metge de capçalera els deriva a l'hospital de referència perquè l'especialista prescrigui l'ajut tècnic més adequat en funció del tipus de dependència. Mentre es tramita la petició, Albera Salut –que és l'entitat que gestiona l'ABS– posa a la seva disposició el banc d'ajuts tècnics, per tal que la persona dependent pugui accedir com més aviat millor al material ortopèdic necessari. “A part d'aquests casos, el banc també està pensat per a aquelles persones amb pocs recursos que no poden permetre's la compra del material prescrit”, explica el doctor Lluís Martínez Via, director d'Albera Salut. Els serveis socials de l'entitat faran la valoració a l'hora de deixar aquest material en règim de préstec als usuaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona